Mobil-garázs

Hogyan spóroltam meg egy ügyfélnek 500.000 Ft-ot?

2017. július 21. - Mobil Garázs

 

Biztos Önnel is előfordult már, mint mindenkivel, hogy ha kinézett valamit, akkor vásárlás előtt jól körbenézett. Megnézte, hol kapható és mennyiért adják a terméket. A példában szereplő ügyfelünk is így tett. Eddig nincs is semmi különös a történetben.

Mobilgarázst szeretett volna vásárolni, és felhívott bennünket is. Egyedi kívánsága volt, mivel meghatározott hely állt csak rendelkezésére. Ez eléggé behatárolta a mobilgarázs szélességét.

Az ügyfél elmondta a kívánságát, milyen garázst szeretne. Árajánlatot kért az egyedi méretre: 5,1 m széles és 5 m hosszú épületre.

garazs_6x5.jpg

Beszélgetés közben kiderült, hogy billenőkapuval kérné a mobilgarázst, és 2 autóval szeretne beállni.

Ekkor felhívtam a figyelmét, hogy a billenőkapu hasznos bejárati szélességéből 30 cm elvész a felnyílást vezető sín miatt.  Számításaim szerint a billenőkapu hasznos bejárati szélessége 2,25 m lett volna – kapunként, mivel mind a két kapunál külön elvezető sín van.

 Így viszont már nagyon szűkös lett volna a hely az autónak, főleg a tükrökkel együtt. (Itt jegyezném még, hogy egy átlagos autó szélessége tükrökkel együtt kb. 2,03m) Valószínűleg be sem fért volna. Ha mégis be tud lavírozni ezen a bejáraton, akkor a következő probléma a kiszállásnál lesz. 

columbo-tv-04-g.jpg

Javasoltam neki, hogy érdemes lenne megfontolni, hogy kétszárnyú kapuval kérje a garázst, aminek a kialakítása csupán 10 cm-rel csökkenti le a bejáratot kapunként. Ezt végiggondolva, az ügyfél módosította az elképzeléseit, és inkább 2 db kétszárnyú kapuval kérte a mobilgarázsát. Ebben az esetben a hasznos bejárati szélesség 2,45 m lett. Ezen már kényelmesen be lehet állni, és hely is marad a kiszálláshoz.

Az ügyfél végtelenül hálás volt, hogy valaki hasznos tanáccsal látta el, és megmentette attól, hogy kiadjon közel 500.000 Ft-ot egy duplaállásos, billenőkapus mobilgarázsra, amit ráadásul nem is tudott volna használni. Ezt a nem túl elhanyagolható információt egyedül nálunk kapta meg, amit a megrendelésével jutalmazott. (Arról nem is beszélve, hogy a kétszárnyú kapu lényegesen olcsóbb, mint a billenőkapu – így még csökkent is a garázs ára!)

Nagyon örülünk az elégedett ügyfélnek, és mindig részletes tájékoztatást adunk már az ajánlatkérés során is a lényeges tudnivalókról. Ennek a blognak is az a célja, hogy már a mobilgarázs kiválasztása előtt be tudják szerezni az összes információt, amit a megrendeléshez tudni kell.

Nézzen szét kínálatunkban! https://mobil-garazs.eu/mobilgarazs.html

A bejegyzés trackback címe:

https://mobil-garazs.blog.hu/api/trackback/id/tr2612679257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása